Manege paarden & pony's

Hier onder stellen wij onze paarden en pony’s aan u voor.
Deze pagina is nog niet compleet en zal de komende tijd nog bijgewerkt worden.
Heeft u nog een leuke / mooie foto van een paard of pony en mogen wij deze gebruiken? Mail hem dan naar ons.

Ray Ban

Geboortedatum:
Hoogte: D pony
Geslacht: Ruin
Kleur: Valk    
Ras: Onbekend maar ik kom uit Spanje

Wedstrijd ervaring:
F proeven
FNRS springen

Bijzondere feitjes:

Sherry

Geboortedatum: 1988
Hoogte: C pony
Geslacht: Merrie
Kleur: Bruin   
Ras: onbekend

Wedstrijd ervaring:
F proeven
FNRS springen
Eerste Divisie Carrousel

Bijzondere feitjes:

Ik heb vrij lange voortanden waardoor het lijkt alsof ik glimlach. 
Ik loop alleen nog maar mee met de JT lessen en soms kinderfeestjes als er kleine kinderen zijn.

Twinky

Geboortedatum: 
Hoogte: D pony
Geslacht: Ruin
Kleur: Zwart bont 
Ras: Onbekend, maar ik heb veel weg van een tinker kruising.

Wedstrijd ervaring:
F proeven
FNRS springen
Eerste Divisie Carrousel

Bijzondere feitjes:
Ik houd van veel eten, maar ik word snel te dik. Ik ben heel braaf en loop met alle soorten lessen graag mee. Ook word ik gebruikt voor ruiters met een beperking.

Storm

Geboortedatum: 1995
Hoogte: E pony / klein paard
Geslacht: Ruin
Kleur: Bruin 
Ras: NRPS

Wedstrijd ervaring:
M2 dressuur
F proeven 
FNRS springen
Eerste Divisie Carrousel

Bijzondere feitjes: 
Ik ben op de manege geboren in een stormachtige nacht. Dat verklaart ook mijn naam. Vroeger in mijn jonge jaren was ik ook erg stormachtig om te rijden, maar nu ik wat ouder ben rijd ik ook graag met de kinderlessen of startende kleine volwassenen mee in de les.

Today

Geboortedatum: 
Hoogte: klein paard max 1.65
Geslacht: Merrie
Kleur: Donkerbruin
Ras: KWPN ?

Wedstrijd ervaring:
F proeven
FNRS springen
Eerste Divisie Carrousel

Bijzondere feitjes:
Voordat ik manege paard werd, was ik een fokmerrie bij een grote fokkerij.  Ik ben een hele rustige merrie en wordt veel gebruikt voor beginnende ruiters en loop ook bij POM lessen graag mee. Maar ook voor een serieuze dressuur of carrousel proef doe ik graag mijn best. Springen doe ik ook graag.

Bacardy

Geboortedatum: 02-07-2006
Hoogte: 1.68
Geslacht: merrie
Kleur: donker bruin
Ras: KWPN

Wedstrijd ervaring:
F proeven
VCN Carrousel wedstrijden
FNRS springen

Bijzondere feitjes:
Ik ben een fanatiekeling en niet geschikt voor de beginnende ruiters of ruiters die me niet begrenzen qua tempo.
Voor de gevorderde ruiters ben ik een paard dat erg fijn kan lopen en graag wil werken.

Bailey

Geboortedatum: 25-05-2014
Hoogte: 1.50
Geslacht: merrie
Kleur: rood roan / rood vos
Ras: Welsh

Wedstrijd ervaring:
F proeven
FNRS springen

Bijzondere feitjes:
Ik heb op de manege al meerdere veulentjes gekregen. De linker galop vind ik wat lastiger, maar als je de goede hulpen geeft dan kan ik het wel.

Cooky

Geboortedatum: 28-06-2011
Hoogte: 1.55
Geslacht: merrie
Kleur: donker bruin
Ras: Gelders

Wedstrijd ervaring:
F proeven
KNHS proeven
VCN Carrousel wedstrijden.
FNRS springen
KNHS springen

Bijzondere feitjes:

Ik kan dressuur en springmatig heel fijn lopen. In het verleden heb ik L dressuur en L springen gelopen tussen de pony’s.
In de winter wordt ik nog wel eens te fanatiek als ik te weinig uren maak en kan ik er nog wel eens een bokje uitgooien, in de zomer ben ik super relaxed en rijden ook de kleinere kinderen graag op mij, want ik zit heerlijk.

 

Harley

Geboortedatum: 18-06-2012
Hoogte: 1.75
Geslacht: ruin
Kleur: donker bruin
Ras: ?

Stamboeknaam: Harley

Wedstrijd ervaring:
F proeven
FNRS springen
Eerste Divisie Carrousel

Bijzondere feitjes:
Ik ben een van de grootste paarden van de manege.
Dressuur, springen, carrousel vind ik allemaal leuk om te doen. Al is springen wel echt mijn favoriet. Ik kan wel snel zenuwachtig worden en vind het dan fijn als de ruiter mij op m’n gemak stelt. Eten is echter niet mijn hobby en ik ben daarom niet de dikste van het stel. Ik krijg aangepast voer om aan te komen, maar als ik het te veel vind dan eet ik helemaal niet meer.

Grey

Geboortedatum: 01-01-2007
Hoogte: 1.55
Geslacht: merrie
Kleur: schimmel
Ras: ?

Stamboeknaam: Sonate

Wedstrijd ervaring:
F proeven
VCN Carrousel wedstrijden.
FNRS springen

Bijzondere feitjes:
Ik kan heel netjes dressuur lopen en heb de F20 afgerond, ook heb ik de Satana Bokaal een keer gewonnen. Toch krijg je van mij niets cadeau en zul je hard moeten werken op mij. Ik ben op stal een echte knuffelkont en houd van een goede poetsbeurt

Smarty

Geboortedatum: 01-04-2000
Hoogte: 1.11
Geslacht: merrie
Kleur: schimmel
Ras: Welsh A

Stamboeknaam: Karin

Wedstrijd ervaring:
F proeven
VCN Carrousel wedstrijden.
FNRS springen

Bijzondere feitjes:
Ik ben de kleinste pony van de manege. Ik kan soms best een boefje zijn, maar loop ook braaf mee in de Junior Lessen. De meeste ruiters zijn al snel te groot voor mij, maar in de grondwerk lessen doe ik ook graag mee.

Starlight

Geboortedatum: 1-1-1994
Hoogte: D pony
Geslacht: Merrie
Kleur: Vos 
Ras: onbekend

Stamboeknaam: n.v.t

Wedstrijd ervaring:
Z1 dressuur
M Springen
F proeven
Eerste Divisie Carrousel

Bijzondere feitjes:
 Ik ben de oude wedstrijd pony van Natasja en ook Tamara en nog 2 andere ruiters hebben nog gestart met mij. Ik ben met pensioen voor de rijlessen. Ik mag nog wel meedoen met de poets en opzadel lessen en wordt gebruikt voor de praktijk lessen van de Youngleaders.

Scroll naar boven