Bijzonderheden lessen

Eventuele bijzonderheden worden voor 13:00 op onze website vermeld.
Woensdag 26 juni gaan de lessen _WEL_ door ivm de hitte.

Nieuws brief

Wij communiceren steeds meer via email naar onze leden.
Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Mail dan "info aan" naar lessen@satana.nl

KNHS-dressuur wedstrijd

Inschrijven voor het indoor seizoen 2017/2018 kan via: MijnKNHS!
De datums zijn te vinden in onze KNHS Agenda.

Bang voor paarden?

Bang voor paarden of paardrijden? Maar wilt u toch graag met paarden bezig zijn? Wij hebben hele brave paarden en pony’s en hele kundige instructrices in huis die u of uw kind helpen over de angst heen te komen. We beginnen altijd met de kennismaking met het paard op stal en uw mag zelf uw grenzen aangeven. Daarna gaan we of met het paard aan de hand werken of als u dat aandurft een stukje rijden.
Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingsresultaat voor mail

[klik op de foto voor een grotere versie]

 

 Kiwi 2010

Hallo, ik ben Kiwi. Eigenlijk heet ik Kirala, maar Kiwi klinkt veel beter. Springen/dressuur/spelletjes/buitenritten eigenlijk vind ik gewoon alles leuk. Ik heb onder mijn oude baasje gelopen in het L2 dressuur en ik ben met een leaseruiter ook succesvol B gestart geweest. We haalden diverse prijzen binnen.

 

 

Furby 2010

Ik ben een donkere merrie genaamd Furby. Ik ben niet zo groot, dus ik ben het kleinste paard van de manege. Ik ben op de manege gekomen toen de furby (het speelgoed) helemaal hot was. Verder weet ik niet zo veel over mezelf te vertellen, behalve dat heel veel mensen graag op mij komen rijden.

 

 

 

Malle 2010

Ik ben dus Malle. Eigenlijk heet ik Malleboro maar voor het gemak noemen ze mij meestal Malle. Ik ben een donkerbruine merrie van rond de 1 meter 67. En dat betekent dat ik een paard ben. Springen vind ik iets leuker dan dressuur, maar dat wil niet zeggen dat ik als een race-eend door de bak heen scheur. Ik vind het leuk buiten te spelen met mijn andere vriendjes op de manege, het maakt mij niet uit wie er bij staan, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ik heb voorheen B gesprongen en L2 gedressuurd.

 

 

Shadow 2010

Shadow: Grote bruine merrie v. Krack C. Houd van springen - dressuren - spelletjes - buitenritten. Houdt er niet van als je op zijn kont botst, gewoon aansluiten is geen probleem. Is voorheen uitgebracht in de klasse M dressuur.

 

 

 


Storm 2010

Storm, een bruine ruin. Geboren in het jaar 1995 in een stormachtige nacht.
Dressuur en springen zijn favoriet. Maar ook spelletjes zijn erg leuk, ik word dan wel superfanatiek. Ik ben een halfoom van Sunny en Escape. Hun vader is een halfbroer van mij.  Ik ben voordat ik manege paard werd uitgebracht geweest in de M1 dressuur.

 

 

Palinero is een donkerbruine merrie door zowel Tamara als Natasja succesvol in Z1 dressuur uitgebracht.
Nu wordt zij ingezet als volwaardig manege paard, een heel leerzaam paard. Ze kan bijna alles, maar alleen indien het op correcte wijze wordt gevraagd.

Why Not, grote bruine ruin van ca 1,72. Voorheen uitgebracht in de M2 dressuur. Het is een typische grote vriendelijke reus. Erg groot, maar verschrikkelijk braaf.
Bijzonderheden heeft hij eigenlijk niet, behalve dat hij voetballen nog wat spannend vindt.

Bobby een donkerbruine, bijna zwarte ruin. Voorheen uitgebracht in de L1 dressuur, maar kan zeker meer. Bobby is erg aanhankelijk op stal en doet graag zijn best onder het zadel.

Dashmira, zelf gefokt door de manege uit Zita Cara. Door Natasja zadelmak gemaakt en klaar gemaakt voor de manege lessen.

World Girl is een vos merrie met erg veel springvermogen. Ze wordt door Sarana uitgebracht in de springsport en loopt doordeweeks met de gevorderde ruiters mee in de lessen. *klik hier* voor een filmpje van World Girl.

Buster 2014Buster, deze vosruin wordt uitgebracht in de Z2 dressuur door Natasja en loopt tevens manege lessen, zowel met de gevorderde als de beginnende ruiters. Het is een echte knuffel op stal.

Today, bruine merrie.

Cherly, bruine merrie, dochter van Smirnoff.