Home page

Bijzonderheden lessen:

Eventuele bijzonderheden worden voor 13:00 op onze website vermeld. Bij temperaturen boven de 30 graden kan het zijn dat wij lessen afmelden of verzetten naar koelere delen van de dag.
IVM de Corona richtlijnen zijn we anders geopend dan normaal. Vanaf 1 mei starten de groepslessen voor leden tm 18 jaar weer op. Lees aub goed onze nieuwsbrief.

Nieuws brief

Wij communiceren steeds meer via email naar onze leden.
Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Mail dan "info aan" naar lessen@satana.nl

Stage lopen bij Manege Satana?


Lees meer over FNRS wedstrijden


Lees meer over KNHS wedstrijden

Kinder kamp

van vrijdag 16:00 tot zondag 17:00 voor de ± 6 - 12 jarigen.

Welkom,

Leuk dat je een bezoekje brengt op de website over ons kinderkamp.
We vertellen je wat over ons en over het weekend.

De accommodatie bestaat uit een buitenrijbaan, een binnenrijbaan, ruime boxen en weiland, voor de paarden en pony’s, slaapplaats met douche - en toiletruimten en een eigen zwembad. Slapen doen we in de leeg geruimde kantine.

 Bij de rijlessen word je ingedeeld naar niveau, het hele gebeuren daaromheen zijn we als groep bij elkaar. We rijden minstens twee uur per dag met elke keer iets anders leuks om te doen. Natuurlijk staat een buitenrit ook op het programma. Net zoals spelletjes, zwemmen, dropping, carrousel, springen, dressuur, poetsen, op stal helpen, vrij-rijden, voltige en wat we verder allemaal nog kunnen bedenken. Ja, eigenlijk teveel om in 1 weekend te proppen, maar we gaan het wel doen.

Alle activiteiten met paarden en pony’s worden begeleid door ervaren en gediplomeerde begeleiding.

Veel plezier en misschien zien we je op het kinderkamp!!